Thursday, February 25, 2010

sakura oh sakura.....




Kak Nor minta jahitkan baju kurung riau..fabrik ni ialah sutera china yg polos. Lepas dah siap jahit baju tu..aplagi layan manik je la..Sebenarnya design ni,kalau duduk mengadap dia je dalam 3-4 hari dh boleh siap..tapi disebabkan kesibukan dan banyak baju lain nak kena jahit, terpaksa drag sampai 10 hari..apa nak buatkan..jangan potong que ye :-)...Pada K Nor..selamat melaram sayang..Kak Norkan mmg vouge da vas..
*** sebenarnye sequins yg nampak cam biru tu actual color dia purple n yang nampak cam merah tu sebenarnye warna pink..tapi maybe sbb lampu/cahaya or what so ever nampak lain dari yg orinya..kepada semua JANGAN BETULKAN KOMPUTER ANDA..hehehe

2 comments:

imass said...

sis aida,

gud effort! kombinasi teknik sisik ikan, deretanlabuci, manik bersayap yg bagus. bole still improve lagi!

Busana Bonda said...

thanks imass for ur comment..still baru pun..

Post a Comment